CLEV2ER SII

Processador sobre gel marí i icebergs per a la missió CRISTAL

Il·lustració de la missió CRISTAL obtenint dades sobre gel marí i icebergs. © ESA

El projecte CLEV2ER SII dona suport al disseny, el desenvolupament, la implementació i l’evolució del prototip de processador de nivell 2 (GPP, per les seves sigles en anglès) en les dades de gel marí i icebergs de la missió CRISTAL.

Per tal que el GPP pugui ingerir i testejar dades d’altres missions actives i de campanyes aèries, s’implementarà una eina de transcodificació. L’evolució dels algorismes recolzarà la preparació científica de CRISTAL a través de la fase C/D/E1 de la missió.

isardSAT dissenyarà, desenvoluparà i implementarà l’eina de transcodificació; això implica desenvolupar algorismes per extreure paràmetres d’icebergs; i definir nous enfocaments d’anàlisi de les ‘waveforms’ mitjançant el processament FF-SAR.

Equip

University College London (UCL-MSSL), isardSAT, Alfred Wegener Institute Helmholtz Centre for Polar and Marine Research (AWI), National Institute for Ocean Science (Ifremer), Norwegian Research Centre (NORCE), University College London Earth Sciences (UCL-ES), University of Manitoba, Canada, University of Tromsø / The Arctic University of Norway (UiT).

Durada

2023-2026

Etiquetes

altimetria, satèl·lits, desenvolupament d'algorismes, neu / gel, hidrologia