El nostre equip
Mònica Roca i Aparici
La Mònica és fundadora i directora del grup isardSAT. Com a enginyera i científica sènior, és la directora d'R+D de l’empresa i dóna suport técnic i científic a tots els projectes de recerca que isardSAT desenvolupa. Amb més de 20 anys d’experiència en altimetria, la seva principal àrea d’expertesa, porta a terme projectes d’altimetria a l’empresa.
Email addresslinkedIn
Mònica Roca i Aparici
Directora general i directora R+D
María José Escorihuela
La María José és doctora en ciències ambientals, espacials i de l'univers i científica investigadora sènior experta en el seguiment de recursos hídrics a partir de dades de teledetecció de microones a isardSAT. El seu camp d'aplicació és la teledetecció mitjançant microones passives i actives en estudis hidrològics i de canvi climàtic. És responsable del desenvolupament i la validació de models i algorismes per derivar variables geofísiques a partir de dades de satèl·lit i responsable tècnica de diversos projectes internacionals d'R+D. També és directora de ​tesis doctorals i revisora ​​ocasional en publicacions amb avaluació d'experts.
Email addresslinkedIn
María José Escorihuela
Investigadora científica sènior
Laia Romero
La Laia és directora d’operacions i estratègia del grup isardSAT. És responsable d’aplicacions i serveis d’Observació de la Terra i del desenvolupament de negoci corporatiu. En els darrers dotze anys ha treballat en l'àmbit de l'Observació de la Terra amb tecnologies de radar, en el desenvolupament d'aplicacions, desplegament i execució de serveis, i ha col·laborat com a investigadora científica i liderat diversos estudis de noves missions per satèl·lit. Té una sòlida experiència en la gestió de projectes tècnics i la coordinació de projectes per a l'ESA i la CE en l'àmbit de les Tecnologies i Aplicacions Espacials.
Email addresslinkedIn
Laia Romero
Directora d'operacions i estratègia
Albert Garcia-Mondéjar
L'Albert es va incorporar a isardSAT Barcelona el 2011 com a enginyer en R+D, es va convertir en director d'R+D a isardSAT UK el 2014 i des de juny de 2019 és responsable d'R+D a isardSAT Barcelona. Té una àmplia experiència en el desenvolupament d'algorismes per a les missions d'altimetria SAR. Les seves tasques principals són la gestió de projectes, el disseny de processadors sòl, així com la implementació i la validació d'algorismes de nivell 0 a nivell 2.
Email addresslinkedIn
Albert Garcia-Mondéjar
Enginyer R+D sènior i responsable d'R+D
Pablo García
En Pablo és enginyer d'R+D especialista en sistemes radar a isardSAT. La seva principal activitat inclou especificar, desenvolupar, assajar i verificar algorismes de processament, i especialment de calibratge instrumental. També treballa en aplicacions científiques de mesures d’altimetria, la gestió de projectes i la preparació de propostes.
Email addresslinkedIn
Pablo García
Enginyer R+D sènior especialista en radar
Gorka Moyano
En Gorka és arquitecte de software. S'encarrega del disseny i la implementació del software de processament en la seva etapa operacional, a més d'actuar com a vincle entre el coneixement científic i de software. També coordina l'equip de desenvolupament en l'equip de tecnologia i espai.
Email addresslinkedIn
Gorka Moyano
Arquitecte de software
Guillermo Grau
Guillermo és el responsable tècnic de Lobelia. És enginyer en sistemes aeroespacials i software, amb experiència tècnica i de gestió en els dominis de navegació per satèl·lit i dominis comunicatius en grans projectes europeus (ESA, EC). Té coneixements en el processament digital de senyal, enllaços de dades satèl·lits i aeronaus/RPA, i disseny de sistemes. En software, els seus principals actius són JS isomorf (React/Redux/GraphQL, Node.js i les seves pròpies eines), IPC i processament de senyal en temps real en C/C ++, dataviz (d3, Cesium) i assajos de xarxa, amb especial èmfasi en l'experiència d'usuari i desenvolupador.
Email addresslinkedIn
Guillermo Grau
Enginyer sènior
Lluís Vinyals
En Lluís és cofundador i director administratiu d'isardSAT. Gestiona totes les activitats no tècniques de l'empresa: RRHH, finances, informàtica, assumptes jurídic i operacions, sobre les quals reporta a la directora general i directora d'R+D. En Lluís participa en la preparació de noves propostes de projectes i aporta a isardSAT la seva experiència en gestió de projectes d'R+D.
Email addresslinkedIn
Lluís Vinyals
Director administratiu
Aytor Naranjo
L'Aytor és director de desenvolupament de negoci a Lobelia. Té 15 anys d’experiència en infraestructures d’aigua i sanejament, gestió ambiental i reducció de risc de desastres en consultoria, desenvolupament internacional i resposta humanitària a Àfrica, Àsia, Europa i Amèrica Llatina. Té experiència en l'operacionalització de tecnologies aplicades al mercat / client / usuari final així com una profunda comprensió de les bones pràctiques internacionals i habilitats de gestió de contractes amb agències multilaterals i internacionals, com el Banc Mundial, el DFID, la CE, l'ESA.
Email addresslinkedIn
Aytor Naranjo
Cap de Desenvolupament de Negoci
Mercè Natividad
La Mercè es va incorporar a isardSAT el 2014 com a assistent de Direcció per supervisar totes les tasques administratives. Gestiona directament assumptes financers com la facturació, els comptes a pagar, les nòmines i els bancs. S'encarrega de la coordinació i la implementació dels procediments funcionals interns i dona suport administratiu a l’equip tècnic en la gestió de projectes tècnics i la presentació de propostes.
Email addresslinkedIn
Mercè Natividad
Assistent de Direcció
Vivien Stefan
La Vivien té un doctorat en Hidrologia. És responsable del desenvolupament i la validació de models utilitzats per estimar variables geofísiques a partir de dades de teledetecció. Està especialitzada en l'ús de microones passives i dades òptiques per derivar variables rellevants per a la hidrologia i el canvi climàtic, com la humitat del sòl i l'evaporació del sòl.
Email addresslinkedIn
Vivien Stefan
Enginyera R+D
Clara Costa
La Clara és la dissenyadora i responsable de comunicació d'isardSAT. Treballa en el desenvolupament de la marca i també en el disseny de la interacció i l'experiència d'usuari en l'àrea de serveis climàtics. Després d’estudiar Disseny Gràfic i Ciències de la Comunicació i amb un bagatge en branding, ara se centra en el disseny d’informació, el disseny d'UI/UX i el desenvolupament de marca.
Email addresslinkedIn
Clara Costa
Comunicació i Disseny
Mark Pattle
En Mark és enginyer de software a isardSAT UK. La seva feina inclou la implementació dels algorismes de processament del segment terrestre, així com en el desenvolupament de software en Python i C++ per a diferents projectes. També és director d’oficina a isardSAT UK.
Email address
Mark Pattle
Enginyer de software i director d’oficina
Ferran Gibert
En Ferran és doctor en Enginyeria Aeronàutica. Té un ampli coneixement en instrumentació i anàlisi de dades per a detectors espacials d'ones gravitacionals gràcies a la seva experiència en la missió LISA Pathfinder. A isardSAT s'encarrega del desenvolupament i la implementació de tècniques de processament de dades per a projectes d'altimetria radar.
Email addresslinkedIn
Ferran Gibert
Enginyer R+D
Eliazar Lebrón
L'Eliazar forma part del departament d'Administració. És l'enllaç de l'equip d'isardSAT i s'encarrega del contacte amb comptables i proveïdors. També realitza tasques de suport per a múltiples projectes, reunions, viatges i esdeveniments.
Email address
Eliazar Lebrón
Assistent de Direcció
Sergi Hernández
En Sergi té un màster d'Enginyeria de Telecomunicacions i ara és doctorant en Teoria el Senyal i Comunicacions. La seva recerca se centra en l'avaluació, la implementació i l'explotació de nous algorismes de processament per a altimetria SAR.
Email addresslinkedIn
Sergi Hernández
Enginyer R+D
Chris Ray
En Chris és expert en Física teòrica. A isardSAT treballa per desenvolupar models matemàtics de la potència retrodifusa dels altímetres radar basats en la naturalesa física de la superfície del mar i del radar. Els models s’utilitzen per ajudar en el disseny d’altímetres i per construir algorismes de processament del senyal per fer mesures amb major exactitud.
Email addresslinkedIn
Chris Ray
Investigador
Adrián Flores de la Cruz
L'Adrián és doctor en Enginyeria de Telecomunicacions. Té un ampli coneixement de les activitats de calibratge i validació (CALVAL) gràcies a la seva experiència a la missió PAZ. Les seves principals activitats inclouen el desenvolupament i la implementació de processament de dades, específicament en l'àmbit del calibratge instrumental.
Email addresslinkedIn
Adrián Flores de la Cruz
Enginyer R+D
Mélissande Machefer
La Mélissande té un doble màster en Observació de la Terra i de l'Espai i Modelització Matemàtica amb Gestió d'Enginyeria. S'encarrega de processar imatges de teledetecció i desenvolupar algorismes per extreure intel·ligència d’aquestes dades.
Email addresslinkedIn
Mélissande Machefer
Científica R+D aplicada en observació de la Terra
Iván Cester
L'Iván té un màster en Física. És expert en processament de senyal i models basats en dades. Al llarg de la seva carrera, ha aplicat tècniques de *machine learning* en un ventall d’àmbits. A isardSAT, treballa principalment en la previsió mitjançant machine learning per a aplicacions de qualitat del clima i l'aire.
Email addresslinkedIn
Iván Cester
Físic i expert en IA
Pau Moreno
En Pau té un màster en Sistemes Cognitius i Mitjans Interactius i més d’11 anys d’experiència treballant a la indústria d’Internet. Com a enginyer, té experiència tant en tecnologies front-end com en back-end, incloent Javascript (NodeJS, Vue.js), PHP i tota la tecnologia necessària per crear i supervisar serveis en línia d’alt trànsit. L'apassiona una bona UX.
Email addresslinkedIn
Pau Moreno
Enginyer sènior
Ester Vendrell
Amb 20 anys d'experiència en l'àmbit de l'Observació del a Terra, l'Ester té un ampli coneixement en redacció i gestió de projectes de recerca i operatius així com en la coordinació de projects finançats per l'ESA i la CE. Ara és responsable d'operacions a isardSAT i gestiona diversos projectes.
Email addresslinkedIn
Ester Vendrell
Responsable d'Operacions
Gerard Gallardo
Gerard, enginyer aeroespacial (UPC), va realitzar la seva tesi final sobre disseny de sistemes CubeSat al Politecnico di Milano. Actualment estudia un màster en Física i Enginyeria de la Terra i de l’Espai al Danish National Space Institute (DTU). El seu treball a isardSAT se centra en la millora dels productes CryoSat-2, així com en la implementació del GPP de Sentinel-6 i altres iniciatives relacionades amb els productes d’actitud i altimetria.
Email addresslinkedIn
Gerard Gallardo
Enginyer aeronàutic júnior
Alex-Dídac García
L'Alex-Dídac reforça el departament d'IT amb la seva experiència com a administrador de sistemes. S'encarrega d’implementar bones pràctiques, reforçar la seguretat dels sistemes i la consistència de les dades, així com de buscar noves tecnologies per implementar-les a isardSAT.
Email addresslinkedIn
Alex-Dídac García
Administrador de Sistemes IT
Charlie McKeown
En Charlie té un grau de Física amb Astronomia i un màster en Enginyeria Espacial, amb l'especialitat de teledetecció. Treballa a isardSAT UK com a enginyer de teledetecció, processant dades de satèl·lit i desenvolupant mètodes i algorismes per extreure'n informació útil.
Email addresslinkedIn
Charlie McKeown
Enginyer SAR júnior
Alba Granados
L'Alba és llicenciada en Matemàtiques i doctora en Enginyeria Elèctrica. Té experiència en mètodes de resolució de problemes inversos per l'estimació acurada de paràmeters físics. Desenvolupa algorismes de retracking per productes de nivell 2 en projectes de topografia de la superfície oceànica.
Email addresslinkedIn
Alba Granados
Científica R+D
Salvatore Savastano
En Salvatore es va doctorar en teledetecció al Surrey Space Centre de la Universitat de Surrey (Regne Unit). Amb una experiència de deu anys en el tractament de dades de SAR, ha passat a formar part d'isardSAT UK com a enginyer SAR. Els seus coneixements en SAR van des de models per a l'anàlisi de les àrees urbanes fins a la modelització estadística i el processament de dades de Polarimetria SAR (PolSAR), i també té una àmplia experiència amb dades multiespectrals.
Email addresslinkedIn
Salvatore Savastano
Enginyer SAR
Daniel Blaszczak
En Daniel va acabar fa poc el grau en Informàtica a la Universitat de Sussex. Treballa a isardSAT UK com a enginyer informàtic júnior amb l’equip de software en la implementació d’algorismes i en desenvolupament de software en diversos llenguatges.
Email address
Daniel Blaszczak
Enginyer informàtic júnior
Juan Pedro López Zaragoza
En Juan Pedro és físic i té un màster en Astrofísica i Cosmologia. També és doctor en Física pel seu treball en l'anàlisi de dades de la missió LISA Pathfinder. Té amplis coneixements d’anàlisi de dades, estimació de paràmetres així com de mètodes estadístics i numèrics gràcies a la seva experiència en l’anàlisi de dades de missions espacials. A isardSAT, desenvolupa algorismes de processament de dades altimètriques.
Email addresslinkedIn
Juan Pedro López Zaragoza
Científic R+D
Giovanni Paolini
En Giovanni té un màster en Enginyeria Espacial i està cursant un doctorat industrial a isardSAT en col·laboració amb l'IRTA i la Universitat de Lleida. El seu àmbit de recerca se centra en l'ús de productes d'humitat del sòl i d'evapotranspiració per extreure informació sobre pràctiques d'irrigació.
Email addresslinkedIn
Giovanni Paolini
Enginyer R+D
Suso Peña-Izquierdo
En Suso és doctor en Oceanografia física amb més de 10 anys d’experiència en recerca en ciències del clima, que combina dades d'observació i models numèrics. Com a part d’isardSAT, treballa al servei climàtic de Lobelia combinant dades climàtiques amb models d’aprenentatge automàtic per proporcionar productes d’alta precisió, amb l’objectiu de resoldre problemes del món real.
Email addresslinkedIn
Suso Peña-Izquierdo
Científic expert en dades climàtiques
Giulia Galante
La Giulia és enginyera industrial i de gestió amb un màster del Politecnico di Milano and the Technical University of Denmark (DTU). La Giulia treballa a la unitat de Lobelia Earth a isardSAT donant suport al coordinador d’operacions i projectes i en la comercialització de serveis climàtics.
Email addresslinkedIn
Giulia Galante
Desenvolupament de negoci
Martí Perpinyà
En Martí és enginyer físic amb un màster en Observació de la Terra. Treballa en la utilització de dades de satèl·lit per trobar informació sobre els recursos i el clima de la Terra, i en el desenvolupament algorismes per proporcionar serveis climàtics. Realitza el seu doctorat a Lobelia Earth desenvolupant un sistema de control de captació de diòxid de carboni dels boscos.
Email addresslinkedIn
Martí Perpinyà
Científic de dades d'observació de la Terra
Stéphanie Urien
La Stéphanie es va incorporar a isardSAT l'any 2021 com a enginyera sènior amb 20 anys d'experiència en el processament de dades de missions d'observació de la Terra. La seva activitat se centra en l'especificació, desenvolupament, test i verificació de processament de dades d'altimetria, especialment en algorismes de nivell 2.
Email addresslinkedIn
Stéphanie Urien
Enginyera sènior
Fede Segarra
En Fede, enginyer de Telecomunicacions (ETSETB-UPC), combina els estudis de màster en Enginyeria de Telecomunicacions (ETSETB-UPC) amb pràctiques a temps parcial a isardSAT. Les seves tasques principals són l’anàlisi i l’elaboració d’algorismes dedicats a millorar la qualitat de les estimacions geofísiques obtingudes a partir de mesures d’altimetria del nivell del mar en zones costaneres, així com l’optimització d’eines de control de calibratge.
Email addresslinkedIn
Fede Segarra
Enginyer R+D júnior especialista en radar
Arnau Navarrete
L'Arnau és estudiant d’últim any d'Enginyeria Informàtica a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), actualment d'Erasmus a Cracòvia, Polònia. A isardSAT, l'Arnau treballa com a enginyer informàtic júnior en la implementació d’algorismes i desenvolupament de software en diversos llenguatges de programació.
Email addresslinkedIn
Arnau Navarrete
Enginyer de software júnior
Aida Ferro Ardanuy
L’Aida té un màster en Enginyeria Mecànica i Aeroespacial de la Universitat de Colorado. Com a membre de l'equip de software d'isardSAT, treballa en la implementació d'algorismes de procesament a terra de dades altimètriques.
Email address
Aida Ferro Ardanuy
Enginyer de software
Théophile Varnier
En Théophile és enginyer de software, graduat en Matemàtiques Aplicades i Informàtica l'any 2014 per l'Ensimag (França). Va incorporar-se a Lobelia a començament del 2021 com a desenvolupador full stack. Participa en diversos projectes trobant les solucions més eficients i elegants als reptes d'arquitectura que li plantegen.
Email addresslinkedIn
Théophile Varnier
Enginyer de software