HYDROCOASTAL

Altimetria per a zones costaneres i aigües continentals

HYDROCOASTAL

L’objectiu principal del projecte RACZIW-HYDROCOASTAL, finançat pel programa de l’ESA EO Science for Society, és de maximitzar l’explotació de mesures altímètriques SAR i SARIn a la zona costanera i en aigües continentals avaluant i implementant nous enfocaments per processar les dades SAR i SARIn de CryoSat-2, i dades altímètriques SAR de Sentinel-3A i Sentinel-3B.

A més dels objectius específics per a cadascun dels àmbits de costa i aigües continentals i dels reptes tècnics específics, un dels objectius clau del projecte és vincular i entendre millor els processos d’interacció entre el cabal del riu i el nivell del mar a la costa.

Els principals productes són els conjunts de dades de costa i rius així com l’avaluació d’aquests productes pel que fa al seu l’impacte científic.

isardSAT és l’encarregada de desenvolupar algorismes específics, d’establir una base de dades de zones costaneres i d’aigües continentals, d’implementar algorismes i de produir els productes globals de sortida validats. isardSAT també participa en la recerca científica pel que fa a quantificar els beneficis de les dades SAR i SARIn de Sentinel-3 i CryoSat-2 d’aigües costaneres i continentals en un estudi de cas de processament (SAR completament focalitzat) i en un estudi de cas d’impacte conjunt en una zona costanera i d’aigües continentals (riu i delta de l’Ebre).

Vés a la web del projecte

Equip

SatOc, isardSAT, Technical University of Denmark, National Oceanography Centre, Along-Track, Aresys, Consiglio Nazionale delle Ricerche, Technischen Universität München, National University of Ireland, Noveltis, TU Delft, University of Bonn, University of Cadiz, University of Porto

Durada

2020-2023

Etiquetes

altimetria, desenvolupament d'algorismes, costa, hidrologia, teledetecció