Water-ForCE

Escenaris dels serveis d'hidrologia per al servei futur de Copernicus

Water-ForCE

Water-ForCE (Water Scenarios for Copernicus Exploitation) és un projecte que té com a objectiu definir el futur dels serveis d’hidrologia per al futur servei Copernicus.

El consorci reuneix un equip de científics que recull les necessitats dels sectors públic i privat del programa Copernicus per desenvolupar el full de ruta del component d’hidrologia dels futurs serveis Copernicus. El full de ruta proporcionarà un nou concepte de serveis d’aigua (quantitat d’aigua, qualitat de l’aigua, paràmetres hidrològics, gel, neu, etc.) basat en les necessitats dels usuaris i les parts interessades. Per aconseguir aquest resultat, s’avaluen les necessitats existents i emergents, les oportunitats que presenten les capacitats tècniques actuals i futures de sensors dels satèl·lits i in situ, i s’aborden les desconnexions actuals entre la teledetecció, les observacions in situ i les comunitats.

Water-ForCE està finançat pel programa de recerca i innovació Horizon 2020 de la Unió Europea, subvenció núm. 101004186.

isardSAT aporta el seu ampli coneixement dels productes d’hidrologia i lidera les activitats de divulgació, difusió i comunicació del projecte.

Ves a la web del projecte

Equip

Tartu Ülikool, 3edata, Stichting Dotspace, isardSAT, Antea Belgium, Plymouth Marine Laboratory, Leibniz-Institut für Gewässerökologie und Binnenfischerei, GeoEcoMar, Institute of Communication and Computer Systems, University of Stirling, IHE Delft Institute for Water Education, Eesti Maaulikool, INCDSB, Vrije Universiteit Brussel, Consiglio Nazionale delle Ricerche, VITO, Universität für Bodenkultur Wien, CREAF, Sinergise, Water Insight

Durada

2021-2023

Etiquetes

hidrologia, teledetecció, altimetria