SMOS NG Requirements

Estudi de les aplicacions amb dades de banda L

Després d’un primer conjunt de missions satel·litals amb banda L (SMOS, Aquarius, SMAP…), tant els usuaris operatius com els científics van assenyalar noves aplicacions i temàtiques científiques. En aquest context, el projecte definia els requisits dels futurs sistemes d’observació per microones passives de baixa freqüència (i concretament de banda L) , tenint en compte els requisits dels usuaris, tant operatius com científics, i especificar les seves necessitats pel que fa a requisits d’informació i productes geofísics.

isardSAT va liderar la recopilació de les aplicacions actuals de les dades de satèl·lit de banda L. Aquesta llista inclou per a cada producte: exactitud en unitats físiques, requisits temporals i espacials, nivell de maduresa de l’aplicació, nivell de maduresa científic i unicitat de la banda L.

Equip

CESBIO, ECMWF, DEIMOS, RDA, Airbus, isardSAT, NSO, Tor Vegata University, INRA, The Inversion Lab, L’Ocean, IFAC, Swiss Federal Institute WSL, Finnish Meteorological Institute FMI, Hamburg University, Grenoble University, Universitat de València

Durada

2017-2019

Etiquetes

satèl·lits, hidrologia, humitat del sòl, oceà, neu / gel, radiometria