isardSAT participa a l’OSTST 2022


7 novembre, 2022

Participants de l’OSTST 2022 © OSTST

isardSAT va participar en la trobada anual de l’Ocean Surface Topography Science Team Meeting (OSTST) 2022, que es va celebrar a Venècia entre el 31 d’octubre i el 4 de novembre. La cita, organitzada per l’Organització Europea per a l’Explotació de Satèl·lits Meteorològics (EUMETSAT) i el Centre Nacional d’Estudis Espacials (CNES) de França, va ser un punt de trobada per posar en comú els darrers avenços en l’observació dels oceans a través de l’altimetria.

Els membres d’isardSAT van exposar els darrers estudis en el marc de projectes com el Sentinel-6 L1 GPP, el CryoSat+ Antarctic Ocean, el CryoSat-2 TRP Calibration, o la missió CRISTAL

isardSAT va contribuir com a autor principal d’un total de set pòsters, va participar en una presentació oral i en una intervenció a l’Open Forum. Els resultats exposats inclouen noves tècniques de processament de dades de Fully-Focussed SAR del Sentinel-6 en aigües continentals i gel marí, els darrers resultats en el desenvolupament de la missió CRISTAL, anàlisi de la costa i retracking d’oceà, els darrers resultats del calibratge del CryoSat-2, i l’ús d’un reflector per al calibratge d’altímetres radar.